WIJ NEMEN ONGEDIERTE SERIEUS

Maak vandaag een afspraak en ontvang een GRATIS voorstel.

Klik hier enSTART DIRECT

Vul uw gegevens in en ontvang ons voorstel. Indien wij extra
informatie van u nodig hebben dan nemen wij contact met u op.

Wij nemen ongedierte serieus.

De Ongedierte Expert is een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Wij hebben jaren ervaring in het bestrijden van onder andere wespen, ratten, vliegen, mieren, muizen en kakkerlakken en werken alleen met gecertifiseerd personeel. De Ongedierte Expert biedt dan ook een ondersteuning in plaagdieren of insecten preventie, wering  en bestrijding.

Kosten om plaagdieren te weren en of te bestrijden wegen niet op tegen de schade die plaagdieren veroorzaken. Heeft u een vraag of probleem, aarzel dan niet en neem contact op met ons op! De Ongedierte Expert kan dan geheel vrijblijvend een inspectie bij u uitvoeren, waarna u een passende offerte ontvangt.

 • 1 Inspectie

  Inspectie

 • 2 Wering

  Voorkomen is beter

 • 3 Bestrijding

  De klus klaren

 • 4 Onderhoud

  Het hele jaar door

 • Slide 1
GEGARANDEERD!

100% tevredenheids garantie

Wij zorgen dat ongedierten wegblijven 

Momenteel zijn er enorm veel wespen. Dit komt door de zachte winter en een relatief warme zomer. De Ongedierte Expert is 7 dagen in de week beschikbaar voor het verwijderen van wespennesten en is binnen 4 uur op locatie.

Op het verwijderen van wespennesten verlenen wij seizoensgarantie.

Ongedierte vormt een ernstig risico voor u en uw omgeving. Het gehele jaar door kunnen plaagdieren uw pand binnen dringen. Het maakt niet uit welk seizoen het is zij zullen stiekem in uw pand op zoek gaan naar voedsel en een prettige leefomgeving.

Het weren en bestrijden van plaagdieren is geen eenmalige actie maar een doorlopend proces. Onze ongediertebestrijding experts werken om oplossingen te leveren-geworteld in wetenschap- om uw gebouwen en terreinen te beschermen.