Horeca

Introductie

Ongedierte is niet welkom in uw keuken, restaurant en of hotel De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing .  De Ongedierte Expert is al jaren lang een vertrouwde partner op dit werkgebied, onze bestrijdingstechnici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaring.

Probleem

Uw bedrijf dient te voldoen aan de hygiëne regels zoals HACCP dit voorschrijft  en dwingt u tot preventie en bestrijding van ongedierte in de breedste zin. Door de voedsel en waren autoriteit  wordt hierop streng toezicht gehouden. Naast deze dwingende regelgeving wenst u natuurlijk geen muizen, ratten, kakkerlakken en bed wantsen binnen uw bedrijf. Gasten moeten zich immers op hun gemak voelen en van een fijn verblijf bij u genieten. U wenst toch geen Imago schade op te lopen door dit probleem.

Oplossing

Met onze professionele aanpak volgens onze IWBO Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud bestrijd u niet alleen ongedierte maar voorkomt u ook dat uw bedrijf hiervan het slachtoffer wordt.

Na onze vrijblijvende inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt voorstel

Zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de nadelige gevolgen van de schade die ongedierte bij u kan veroorzaken. Voor u zelf en controlerende instanties krijgt u  van ons een logboek waarin onze bestrijdingstechnicus alle bezoeken rapporteert en indien nodig met u bespreekt.

Bestrijding

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er voor uw bedrijf bij kunnen dragen tot het beperken van het risico dat ongedierte uw terrein of gebouwen binnen komt. Waar nodig kunnen wij deze in een offerte opnemen en  voor u leveren en plaatsen.

Weren

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er voor uw bedrijf bij kunnen dragen tot het beperken van het risico dat ongedierte uw terrein of gebouwen binnen komt. Waar nodig kunnen wij deze in een offerte opnemen en  voor u leveren en plaatsen.

Voedselvergiftiging?

Zeker in de horeca waar veel met voedingsmiddelen wordt gewerkt is infectiegevaar  aanwezig. Als er onvoldoende aan preventie en bestrijding van ongedierte wordt gedaan.