Industrie

Introductie

Ongedierte is niet welkom op uw terreinen en binnen uw gebouwen De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing .  De Ongedierte Expert is al jaren lang een vertrouwde partner op dit werkgebied, onze bestrijdingstechnici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaring. 

Probleem

Ongedierte kan ziektes veroorzaken bij uw medewerker en schade veroorzaken aan uw bedrijfsmiddelen en goederen.

Oplossing

Met onze professionele aanpak volgens onze IWBO Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud bestrijd u niet alleen ongedierte maar voorkomt u ook dat uw bedrijf hiervan het slachtoffer wordt.

Na onze vrijblijvende inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt voorstel

Zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de nadelige gevolgen van de schade die ongedierte bij u kan veroorzaken.

Bestrijding

Middels alle bij de wet toegestane middelen kunnen wij de ongedierte bestrijden en er voor zorgen dat voor uw bedrijf de ongedierte geen kans krijgt grote schade aan te brengen. Een periodiek controle middels onze serviceovereenkomst is een onmisbaar onderdeel van het beheersplan .

Weren

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er voor uw bedrijf bij kunnen dragen tot het beperken van het risico dat ongedierte uw terrein of gebouwen binnen komt. Waar nodig kunnen wij deze in een offerte opnemen en  voor u leveren en plaatsen.

Gezondheidsklachten

Ongedierte kan op veel manieren voor ongemak zorgen het verspreiden van ziektes bijvoorbeeld bij uw medewerkers  doordat wij in aanraking komen met uitwerpselen van ongedierte.