Medisch

Introductie

Hygiëne is van het grootste belang in de gezondheidszorg, de omgeving waarin patiënten behandeld worden dient altijd zo schoon mogelijk te zijn om bijkomende infecties tot een minimum te beperken. Onze medewerkers zijn opgeleid om de hoogste norm van hygiëne te handhaven en besmetting te voorkomen.

Probleem

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn drukke plaatsen waar vaak  ook ter plaatse maaltijden worden bereid en gegeten. Het is daarom ook niet verbazingwekkend dat ongedierte hierdoor wordt aangetrokken. Het is onvermijdelijk dat ongedierte hierdoor wordt aangetrokken. Meest voorkomende kruipende insecten, vliegen, knaagdieren, materiaalaantasters en vogels.

Oplossing

Op basis van jarenlange ervaring weten we waarmee u te maken heeft en wat de specifieke behoeften zijn van deze branche. Onze medewerkers kennen de risico’s van vliegen, muizen, faraomieren en andere ongedierte met zich meebrengen voor deze specifieke omgeving.

Bestrijding

Middels alle bij de wet toegestane middelen kunnen wij de ongedierte bestrijden en er voor zorgen dat voor uw locatie de ongedierte geen kans krijgt grote schade aan te brengen of kruisbesmetting te veroorzaken. Uiteraard gebruiken wij alleen middelen die geschikt zijn voor de betreffende ruimten. Een periodiek controle middels onze serviceovereenkomst is een onmisbaar onderdeel van het beheersplan .

Weren

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er voor uw zorginstelling bij kunnen dragen tot een optimale bescherming tegen ongedierte.

Waar nodig kunnen wij deze in een offerte opnemen en  voor u leveren en plaatsen.

Gezondheidsrisico's

Alle vormen van wondinfectie en inwendige infecties.