Retail

Introductie

Ongedierte is nooit welkom in een winkel of supermarkt of je niet voedingswaren verkoopt of niet. De Ongedierte Expert is al jaren lang een vertrouwde partner op dit werkgebied, onze bestrijdingstechnici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaring.

Probleem

Aanwezigheid van ongedierte jaagt uw klant de deur uit met als gevolg dat uw omzet naar beneden gaat. Muizen, ratten kakkerlakken en vliegen zijn veel voorkomende problemen zij vervuilen uw zaak en brengen schade toe aan uw handelsgoederen.

Oplossing

Met onze professionele aanpak volgens onze IWBO Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud bestrijd u niet alleen ongedierte maar voorkomt u ook dat uw bedrijf hiervan het slachtoffer wordt.

Na onze vrijblijvende inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt voorstel

Zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de nadelige gevolgen van de schade die ongedierte bij u kan veroorzaken.

Bestrijding

Middels alle bij de wet toegestane middelen kunnen wij de ongedierte bestrijden en er voor zorgen dat voor uw bedrijf de ongedierte geen kans krijgt grote schade aan te brengen. Een periodiek controle middels onze serviceovereenkomst is een onmisbaar onderdeel van het beheersplan .

Weren

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er voor uw bedrijf bij kunnen dragen tot een ongedierte vrije omgeving. En waar nodig kunnen wij deze ook voor u leveren en plaatsen.

Infectiegevaar.

Ongedierte kan uw handelsgoederen besmetten met bacteriën welke bijvoorbeeld bij voedingsmiddelen kunnen zorgen voor ziektes bij uw klanten en of afnemers.